Tjena!

Idag är det då lördag, A-laget vann med 15-5. Nu känns kvalet klart upp till allsvenskan , dom ska bara hålla nerverna så dom klarar kvalet , själv ska jag spela imorron , kanske tre matcher , men iaf två. Får hoppas att det går bra. Just nu sitter jag i den lägenheten martin bodde i. Snart ska vi börja städa. Jag ska hjälpa brossan och städa.Med Kim. Sen får vi se vad klockan´blir när vi kommer hem om vi hinner en runda till mobilia.


Skriver mer imorgon om jag hinner om hur det gått på mina matcher.

Ha  d gott ciao!

Alexander"Junior"Nerbring

Ja, nu är jag med.

Nu är det min tur att börja skriva blogg, ´ska försöka skriva så ofta som möjligt , men kan inte fösäkra det , då jag bara har en hand och skriva med, brutit långfingret på den andra handen.

Men denna veckan har vatt soft, mest slappat och vatt med polare.Men idag var jag på sjukhuset och tog stygnen , totalt 20 stygn blev det, höll på att svimma när jag såg såret , äckligt värre var det.
Men skönt och slippa gipset i alla fall. Nu dom närmsta veckorna blir det till att träna upp fingrarna.
Ska snart ta eu moped körkort med Johan , fan va gött det ska bli. Men måste först bli helt frisk i handen så man kan gasa på:P men ska ialla fall ta körkortet 10/4. Men det jag kommer sakna också är fotbollen, enligt läkaren så får jag inte träna på minst en månad, men jag ska löpträna så jag inte kommer tappa kondition som jag märkt att jag har dom veckorna jag ine tränat.
Tänk att man kan tappa så mycket kondition på 2-4 veckor, det är sjukt!


Men i tisdags joggade jag totalt 7 km. 5 km på idrotten i skolan och sen på träningen som jag bara löptränade sprang jag 2 km.Det tycker jag är rätt duktigt av mig.

Sen får jag igentligen inte träna bowling iheller men det gör jag ändå.Denna skadan stoppar inte mig, speciellt inte nu när jag spelar min livs bästa bowling. I och med att jag pendlar och använder inte höger handen ett dugg så borde det inte göra något, det skulle va om jag råka stöta till klotet på fingret , men hur stor chans e de igentligen?

Nej, nu får jag väl ta och gå och sova , skriver mer imorgon om hur det gick för vårt kära A-Lag. Hoppas dom vinner.

Sen ska jag själv spela på söndag.

Ha det bra vi Hörs

// Alexander"Junior"Nerbring


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0