Snubblade på mållinjen...

Japp, ni ser rätt, jag snubblade på mållinjen! Det känns tungt, tyngre än allt annat skit jag fått ta emot. Och nu snackar jag om skolan. I matten, jag behövde G på nationella provet för att få G i slutbetyg, va tror ni händer? Jo, för att få godkänt på nationella, behövde man 21 poäng, och jag fick 17. 4 poäng ifrån, 4 poäng!!! Snacka om att jag föll på mållinjen! Och ett år till på IV. Det känns, som sagt , så himla tungt.

OM det tvunget ska finnas något positivt med att gå om IV. Är väl att jag har bara matten jag behöver fokusera mig på. Vilket känns bra, men det känns ändå kasst, var så nära så så så nära. ETT helt år till på IV. Gah! Jag som har kämpat som ett svin med skolan, jag har gett allt! Så mycket att jag blivit aggresiv för att jag kände pressen i skolan.


Pallar inte skriva mer. Skriver mer imorgon. Kommentera och få mig tillbaka till den positiva linan!


// Alexander Nerbring

Tjenare där i vårvärmen...

Det är väl vår fortfarande? Enligt mig är det de. För på morgonen är det fortfarande kallt och på kvällarna blir det svinkallt. Så jag tror sommaren kommer dröja lite till i alla fall. Men visst är det härligt när solen sticker fram på dagarna? Vad ska jag skriva om idag då?

Kan börja med att säga att tiden går fort, fort och åter fort. Det kändes som igår när jag satte min fot på Bellevue Gymnasiet för första gången. Nu är det bara 3 riktigt hårda veckor kvar. Vi har bara nationella provet i matematik kvar, och mitt G i matte hänger på det. Men det känns riktigt bra. Jag är optimistiskt till att jag kommer klara det. Jag ska berätta hur jag har mognat sen jag kom till Bellevue. Jag har börjat ta skolarbetet på riktigt stort allvar och engagerar mig mer på lektionerna. Jag skolkar inte längre när jag känner att jag inte klarar av mer av dagen, utan nu tar jag mig i kragen och går in på lektionen och tar tag i det och gör det bästa av det. Jag påverkas inte av kamrater runt omkring längre, syftar då på, när mina klasskompisar skolkar, och frågar mig om jag ska med, då säger jag bestämt "Nej! Jag ska fixa mina betyg!" Jag trivs på denna skolan. Den är en riktigt bra skola. Dom flesta som inte gått eller går på skolan, säger att det är en stökig skola, hah, där har ni fel, för sen jag kom dit, har det inte varit ett enda slagsmål, falskt brandalarm eller förstörelse. Så, det är inte den skolan dom flesta ungdomar tror att den är.

Och jag känner riktigt att jag är på gång med musiken, har uppträtt som sagt nu den 6 maj. Och ska uppträda 3 gånger till, 29 maj( ska berätta mer om den) 3 juni på Arena 305 och 8 juni på vår skolbal.
29 maj:Fick frågan i förrgår, om jag ville uppträda den 29 maj på Arena 305. Och då sa jag självklart ja. OCh då fick jag reda på att det är en rätt stor musikfestival. Rappare från hela världen kommer dit, dansare från hela världen kommer dit. Och jag, en vanlig kille vid namn Alexander Nerbring och hans flickvän Jessica Pålsson. Ska vara med där. Så kom dit, det kan vara en stor chans för mig och visa upp mig. Och få min röst hörd. Det känns riktigt gött. Kom dit och se mig. Och det ska hålla hus på den stora scenen på Arena 305. Gratis inträde. Lönngatan 30.

Och den 28 maj ska jag till Göteborg, Liseberg. Med klassen, det kommer bli riktigt kul. Och vad är det med som händer? Nja, inte så mycket faktiskt. JO, just de, måste berätta att jag har fått sommarjobb! På arena 305. Gött, trodde inte jag skulle få något men i sista sekund frågar dom mig, för dom tyckte jag var duktig förra året och ville absolut ha mig där iår igen. Hehe.

Nej, nu har min hjärna tömts så att säga. Livet leker. Haha.

Ha de bra mina vänner och glöm inte att kommentera. Och sprid vidare bloggen. Och vill ni ha mina låtar eller något sånt så adda min msn [email protected]


// Alexander " Toffssen" Nerbring

Tappa aldrig hoppet, vakna alltid nästa dag med ett leende på läpparna me förhoppningar om att detta ska bli en riktigt bra dag. Och glöm det som hände igår, det har hänt, det finns inget att  göra något åt idag.

As long time ago...

Tjena det var längesedan! Har inte haft så mycket tid framför datorn, så har inte kunnat skriva. Tänkte berätta om va som hänt dom senaste dagarna/veckorna. Har varit med vänner, grillat, uppträtt, underbara dagar med flickvännen.
Har levt livet. Livet är underbart just nu. Känner mig positiv som aldrig förr och det känns riktigt riktigt bra. Aldrig kännt mig så här lycklig. Gött mos!

Uppträde som jag sagt den 6 maj på Arena 305. Och det gick väl bra.  Enligt dom flesta var det bästa jag gjort musikmässigt. Och det kändes bra då jag fick beröm av SuuZ( radioankare på DinGata 100.6) Kanske inte något att skryta om men men...Ska uppträda den 3 juni på samma ställe. Kom dit denna gång, det var inte en enda som kom dit från min bowlingklubb mer än Robin. Visst, det kanske inte är er musiksmak, men det är intresanta texter och trevligt folk och så. Så missa inte det denna gång.

Bowlingen börjar närma sitt slut. Och avslutningen kunde varit bättre. Men som jag sagt, jag är totalt sett nöjd med säsongen, det har varit upp och ner hela säsongen, men har slagit hela 5 nya pers. Är det inte bevis på att man blivit bättre? Jag har än så länge inte lyckats komma över 700 på 3 serier. Denna säsongen har jag varit nära 3 gånger. 678, 685 och nu i söndags 689. Det kommer väl någon gång. Hehe. A laget blev klart för Elitserien. Så, va ska man säga? Det var di gules säsong denna gång. Trots allt. Och vad menar jag då med "Trots allt" ? Jo, det krävdes kamp in i den sista omgången för att vi skulle bli klara för kval uppåt. Och det fixade dom/vi. Och A teamet har haft det tufft hela säsongen. Men, nu har väl dom som snackat lärt sig. Haha. Ser fram emot nästa säsong.



Jessica? Den bästa känslan inom kärlek, är när man är nykär. Och jag blir nykär varje dag. Du gör mig som sagt, galen av kärlek. Oh nu börja jag tänka, vad ska jag skriva för att förklara min kärlek till dig? Det går inte, eller jo det går, men det krävs livet ut för att skriva ner mina känslor för dig. Du är den jag aldrig ens kunnat drömma om. Oh varje gång vi inte är med varandra, saknar jag dig så mycket. Jag älskar dig då,nu och förevigt. Du oh jag livet ut. Right? Älskar dig Jessica<3



Nu har ni fått en uppdateringen.

Glöm INTE och kommentera. Hur ska jag annars veta om ni tycker om och läsa min blogg eller inte om ni inte kommenterar? Så sätt igång och kommentera. Ciao!

// JessiicasPojke!<3

Känner en stooor lättnad inom mig...

Jag känner en extremt stor lättnad inom mig. Allt det tunga , det har bara sopats under mattan. Jag kunde för en gångs skull, spela en bowlingtävling, göra ett pinsamt resultat, (620 eller mindre) UTAN att tappa humöret, jag kanske inte var världens gladaste, men jag var positiv, gnällde inte över förra rutan, utan jag gick vidare till nästa ruta och förbättrade slaget. Fan va najs!

Inte nog med det, jag har haft en toppen lååånghelg! Helt jävla underbart. Aldrig känt mig så här lycklig för jag haft en toppen helg. Samtidigt som min lycka fortsätter så fortsätter det fina vädret. I torsdags så var jag och min flickvän i höllviken och "firade" valborg. Vi tyckte inte det var jätte roligt, men trevligt, så vid 10 tiden stack jag och jessica hem till mig, och var vaken tills halv 6 något sånt? Sen i fredags var vi på Jannicas 18 års fest, DET var roligare. God mat, trevligt umgägne(hur det nu stavas) Bra musik. Det blev lite mycket öl. Haha. Sen igår, grillade jag och Jessica med min pappa och Alice, och mina två bröder. Det var najs. Ännu mer god mat och dryck. Senare mot kvällen kom Kim och Amanda dit. Och det hände något speciellt igår också.

Jessica? Vi hade två månader igår. Helt underbart. Jag har aldrig varit så här kär i hela mitt liv, när du är vid min sida, ja, då svävar jag på moln. Jag trodde bara såna tjejer som du fanns i en dröm, men du har uppfyllt min dröm! Min kärlek för dig, blir bara starkare och starkare. Ärligt talat, så är du den bästa som finns. En annan tjej hade jag aldrig kunnat tänka mig, ingen tar din plats i mitt hjärta, INGEN. Ingenting kommer emellan oss två. Jessica Pålsson hjärta Alexander Nerbring, det är så man stavar äkta kärlek. Ever And Ever Baby<3 det är så vi alltid sagt, och då ska det vara så.
Och återigen, förlåt för jag kan vara ett svin ibland. Jag Älskar Dig med hela mitt hjärta. Och dör du, dör jag. Det finns ingen NerbringJunior utan Jessica. Jag älskar dig, glöm aldrig det! <3


Nu är det snart dags igen, då Alexander Nerbring står på scenen med musiken. Onsdagen den 6 maj. Står jag på scenen på Arena 305. kl 19:00 tror jag det är. Kom dit mina vänner.


Nog för idag, nu är  bloggen uppdaterad. Hehe.


// JessiicasPojke

RSS 2.0