Lyckan inom mig...

skrivit den 9/6
Lyckan inom mig är svårt att beskriva just nu, FÖRSTÅR NI? JAG KLARADE SKOLAN, JAG FIXADE ALLA BETYG! fan! jag är riktigt stolt över mig själv nu. Jag har kämpat in i det sista, och det har visat sig ge resultat. Hade skolbal igår, och det var riktigt roligt, och ännu roligare var det att min flickvän var med också.

En sak har jag lärt mig nu, har aldrig riktigt trott på mig själv, men nu fan, ska jag börja tro på mig själv i alla lägen. Det har varit ett tufft läsår i skolan, har inte haft råd med att slappna av med skolarbetet, och det har jag inte gjort, som jag sa, lyckan är obeskrivlig just nu! Jag är så himla lycklig just nu. Aldrig varit lyckligare. Kanske börjar ett bra liv för mig nu? Ett bra liv har jag redan, men ett ännu bättre liv.


skrivit den 11/6

Skolavslutning och sådant idag i skolan. Och det kändes skit bra, för jag kom dit för sista gången som en elev, jag kommer sakna det, det kan jag inte säga nåt om, men samtidigt vill jag vidare, och det får jag nu. Och det kunde inte bli ett bättre avslut, jag fick ett stipendium på 600 kr. Och motivationen lyder som följer, hehe

"Alexander har visat sig vara en go kille, trevlig att göra med och extremt mogen, och satsar allt han har på sina studier. Han är killen som hållt ihopa klassen, som sett till så alla får vara med på aktiviterna, han accepterar alla för vem dom är och visar respekt till både lärare och elever, och honom har vi en del att tacka för festen i måndags. Han har visat goda studieresultat. Och vi önskar all lycka i framtiden"

Ser ni? Jag kan också, jag är grymt stolt över mig själv faktiskt, första gången som jag är riktigt stolt över mig själv, sen kan jag också ägna ett tack till min älskade flickvän, Jessica. Hon har hjälpt mig med mycket, hon har stöttat mig igenom tuffa skoltider, då skolan gått trögt, då är det hon som sett till så jag ändå har kämpat mig fram, och det visade sig att funka, för nu fixade jag det. Och lycklig som ett svin är jag. Aldrig varit mer lycklig. Jag har faktiskt ett underbart liv, men jag har bara inte haft modet till att erkänna det. Och en sak har jag lärt mig, att alltid tro på mig själv i alla lägen, det är en viktig sak, för det kan ha betydelse, när alla andra inte tror på en, så tror man på sig själv, så visar man dom jävlarna, hehe...Sagan om pojken på Bellevue Gymnasiet är slut, kapitlet är slut, nu börjar ett helv nytt kapitel, nya äventyr, nya utmaningar och nya vänner!


Nu är det sommarlov, men det känns inte som det, för det regnar ute...typiskt svenskt väder...

Allt för mig för denna gången.


// Alexander Nerbring.

Viktigt eller inte viktigt?

Är mobiler så viktiga som dom flesta får dom att verka vara? Min åsikt är att dom är för betydelsefulla i folks liv, och inte bara ungdomar, för där finns vuxna som inte kan klara sig utan den saken som tagit över samhället mer och mer. Ser alla nya mobiltelefoner som kommer ut, VARFÖR? Visst är det bra och modernt, men och? Ska vi inte börja göra saker som är viktigt för samhället istället för att sälja saker för flera tusen tals kronor som inte ens är viktigt?

Jag säger absolut inte att en mobiltelefon är dåligt att ha, men den har blivit lite för viktig för folks liv. " Utan min mobil så går världen under" börja tänk åt andra hållet. Så mycket skönare det är att inte behöva ha mobilen uppe mer än när det är viktigt. Det är BRA att ha en mobil men som jag säger, dom har mer och mer tagit över folks liv, menar då, att folk blir osociala, visst jag har också varit den som bara haft min mobil uppe, men jag har förändrats på den delen. Jag hatar tanken på att mobiltelefonerna har blivit så viktiga. IT  överhuvudtaget har tagit över samhället. Varför? Jo, för att hela j*vla samhället styrs av någon sort av IT. Datorer, mobiltelefoner och TV. Dom sakerna gör så att ungdomar, idrottar mindre, dom skolkar skolan för att sitta framför datorn och spela datorspel. Visst, dessa saker kan vara bra på ett sätt, t.ex när man ska göra ett skolarbete, betala räkningar eller skriva ut information. Jag har många i min klass som går hem från skolan bara för att dom saknar datorn. Det är allt annat än bra för dom. Jag sitter mycket mycket mindre framför datorn nu än vad jag gjorde för två tre år sen. Men där finns dom som är 25 år som fortfarande sitter och "nördar" sig framför datorn och spelar datorspel. Det är ikke bra. Tänk va dom missar där ute.

Nu tänkte jag snacka LITE om Malmö FF. Det började bra, men vad händer sen? Jo, dom börjar tänka, " nu går det bra, nu behöver vi bara ut på planen och sparka på bollen så går det som det ska" FEL! Dom måste anstränga sig, kämpa och visa KÄRLEK för sitt lag, bara för man har självförtroende, så måste skitjobbet göras också. Och, Roland Andersson, varför varför ger han inte Agon chansen från start? Och dom stressar upp sig för mycket, visst dom har spelat bra, dom har spelat imponerande bra, MEN dom måste lära sig och sätta chanserna. Daniel Larsson, han snubblade onormalt mycket mot Hammarby, det håller inte. Edward Ofere, har aldrig sett han som en bra spelare, visst han är snabb, men hans skott är väl lite för hårda. Labinot, som alla ser som en talang, varför jag inte gör det vet jag inte, men när han ska slå en frispark, så spelar han ALLTID med kraft så den flyger 10 meter över eller bredvid målet. Det håller inte. Jag har mitt hjärta i MFF, jag håller på dom i både med och motgång, men att visa ärlig kritik är att bry sig faktiskt. Så tro inte att jag klagar på MFF. Men som sagt, dom måste lära sig ta vara på sina chanser och att inte stressa upp sig och ge Agon chansen från start.



Annars har jag inte mycket att säga förutom att det snart är sommarlov vilket är jätte skönt. Det är jag värd. Efter allt slit detta året.

Och hade 3 månader med Jessica i tisdags. Älskar henne mer och mer för varje dag som går! Underbart. <3
Älskar dig Jessiica<33 bästa tjejen i mitt liv <3


GLAD SOMMAR PÅ ER ALLIHOPA OCH HÅLL GÄRNA UTKICK PÅ MIN BLOGG DÅ OCH DÅ FÖR JAG KOMMER SKRIVA LITE DÅ OCH DÅ.

// Alexander Nerbring

RSS 2.0