År efter år....

Japp då är man här igen, med ena handen skadad, eller rätare sagt, lillfingret, samma lillfinger som förra gången...spricka i lillfingret...tror jag, har inte kollat upp det än. Och börjar bli sjuk. KASS tajming på allt, ska ju snart uppträda och har tre tävlingar kvar med bowlingen...Attans!


Dom senaste dagarna har jag faktiskt levt livet. Men ska inte vara så självsäker längre....



men ska dra ner till hallen nu. Skriver kanske ikväll...Ciao!!


// Jessicaspojke

Kommit in i en lite mer positiv bana...

Ja, jag har kommit på en dag, in på en lite mer positiv bana. Negativa dagar har vi allihopa någon gång. Eller?
Jag har kommit på ett eget motto att leva efter, eller finns det redan, rätta mig om jag har fel.
"Deppa inte över det du nyss förlorat, var istället glad över vad du har och lev vidare med det"
Tycker jag är ett jätte bra motto att leva efter. Eller?

Nu är vi tillbaka här igen med att ta åt sig för mycket. Nämner inget namn, men du, Du sa till mig att jag tar åt mig för mycket, vad gjorde du i mitt förra inlägg? Du sa du skulle sluta läsa och kommentera min blogg. Är inte det att ta åt sig för mycket? Du får jättegärna fortsätta läsa min blogg och kommentera den, ALL kritik är bra. Men jag anser att det är FEL att snacka skit om mig på träningarna när inte jag är där, menar , är det så svårt att komma fram till mig och säga det dom har åsikter om? Enligt mig så är det en av det lättaste sakerna att göra här på vår planet som kallas, Jorden.
Hade inte ni blivit lite småsur om det snackas skit om dig på dina träningarna om att du följer någons spår? Jomen visst, jag kan vara lite negativ och gnällig, men är det inte då jag behöver någon som stöttar mig genom det istället för att ni ska säger saker som är lättare sagt än gjort? T.ex " Sluta vara så negativ" " sluta deppa" " Ta tag i saken istället för att deppa" ? Va? VARFÖR klagar ni på det, när ni påstår er att ni vill att jag ska må bättre? Jag begär inte mycket här i livet längre, men det minsta jag begär, är att sluta klaga på mig och stötta mig istället, för det blir inte bättre för att ni klagar på mig. Aja, nog om detta nu, är rädd för att bli lite för tjatig.

Ja, vad var det jag mer skulle skriva? JO! Musiken. Jag känner att jag riktigt är på G med det igen, har släppt hela 4 nya låtar på bara en månad, det är mer än vad jag gjort under hela 2009! Och har massor med låtar på gång också, måste t.ex göra klart minst 4-5 låtar innan maj månad, då jag ska uppträda på skolbalen, den 7 eller 8 juni, och den 6 maj på Arena 305. Det känns göttans! Om man säger så!

Har snart två underbara månader med Jessica! Det känns helt underbart. Som jag säger, jag älskar henne mer än vad mitt hjärta tål! Hon har gjort mig galen! Av kärlek. I början av detta året, hade inte jag en tanke på kärlek, men då dök hon upp och fyllde mitt hjärta med värme! Hon har vänt upp och ner på hela mitt liv. Från att knappt klara skiten, till att vara hur stark som helst och klara allt så galant! Det är tack vare henne som jag orkar leva med så här mycket skit som jag går igenom. Jag kan självsäkert säga detta redan nu, hon är mitt livs kärlek. Och min värld skulle vara tom utan henne. Det är den bästa tjej jag någonsin har haft. Hon är så perfekt för mig. Aldrig varit så här öppen för någon tjej, har till och med gråtit av lycka framför henne, det har jag aldrig kunnat göra för någon annan tjej. Ever And Ever Baby, är det inte så vi säger? Jag Älskar Dig.<3// Din Pojke!

Har skadat min rygg, svimmade av vid 1 tiden, och trillade så klart baklänges och slog min rygg i bordet! Ont som f-n har jag. Men det känns ändå som det går över utan och behöva kolla upp det. Skippade träningen idag på grund av det.


Nej, detta var bara en snabb uppdatering. Nu måste jag återgå till att skriva texter till nya låtar, som sagt har fullt upp med det just nu.

Sluta INTE och kommentera och läs min blogg. OCH ni har glömt säga va ni tycker jag ska skriva om, eller om jag ska fortsätta i denna stil.

Ha De Gött!

// Alexander " Toffsen" Nerbring

P.S! Ni som undrar varför jag fått smeknamnet "Toffsen" så är det för , vi spelade match med F2 i tomelilla, så hade jag min morgontoffs uppe, så gav Möller mig det namnet under matchen! Haha!

En hel natt utan sömn...

Jag ska sluta vänta på ett bättre liv förgäves, bara ta det som det kommer.

Ja som ni ser i rubriken så kan jag inte sova. Massa gammalt skit som kommer upp i huvudet och även nytt.
Men ska passa på och tacka några vänner.


Kim: Var ska jag börja? Det finns en början mellan oss, men det finns inget slut. För vi är precis som kött och blod. Känt dig hela livet. Och du är en underbar människa. Vi tjafsar och skriker på varandra. Men bröder gör sånt,eller? Du är som min bror. Finns för dig dag som natt, jag offrar mitt liv för dig bror<3 älskar dig

Robin: En helt go kille det med. Finns alltid där för en när man som mest behöver en. Vi har känt varandra, halva livet? Även vi är som brödrar. Kött och blod. Offrar mitt liv för dig med bror. Finns för dig vilken tid på dygnet det än är. Älskar dig bror<3

Nils: Som kim, Var ska jag börja? Också känt dig hela livet. Också här finns det en början men inte slut. Vi har varit grannat länge, men sen flyttade du. Då började vi tappa kontakten, men har nu börjat sakta men säkert ta upp kontakten igen. Du är en av mina närmsta vänner. Kött och blod. Offrar mitt liv för dig. Älskar dig broder<3

Mia D: Vi har haft kontakt ett par månader, men du har visat dig äkta. Kan prata med dig om allt. Och vi börjar komma varandra nämre och nämre. Och Finns för dig också. De känns som du är som min syster, den systern jag aldrig fick. Jag Älskar Dig<3

Rebecka: Hm...Syster? Först ska jag säga förlåt. För jag varit ett svin mot dig på den senaste tiden. Menar absolut inte det, men syskonkärlek är syskonkärlek. Det får vi ta, vi ska vara vänner livet ut eller hur? Offrar mitt liv för dig. Älskar dig <3

Martin( min riktiga bror): Du är den jag kommit närmst i familjen. Du är den jag kunnat snacka med om ALLT i familjen. Du finns där och stöttar mig och hjälper mig med saker. Jag känner mig långt efter dig. Men jag älskar dig broder<3


Och sist men absolut inte minst viktigast:

Jessica Pålsson!

Jag älskar dig mer än vad mitt hjärta tål! Det är du som får mig le och det är du som får mig att kämpa! Utan dig i mitt liv så skulle världen vara skit! Men som en solstråle kommer du och gör min dag underbar. Du finns för mig vilken tid på dygnet det än är. Jag skulle dö för dig. Jag älskar dig så sjukt mycket Ever And Ever Baby Det Är Så Vi Säger<33 lämna mig aldrig<33

Nu har jag skrivit av mig lite om hur jag känner för mina närmsta vänner! Älskar mina vänner och jessica. Utan dom; ingen Alex. That´s it!

Klockan är nu 04:25 och jag har inte fått en blund. Det känns förjävligt. Skola om 5 timmar. Och blir väckt halv 7. Hur ska jag klara dagen om jag inte kan sova?

Varför jag inte kan sova, vet jag inte, eller jag har en liten aning. Hade ingen bra söndag, var rädd att förlora jessica. Men tack som fan att detta löste sig. Jag älskar dig, och bara dig <3

Och folk får gärna kommentera: DET SKADAR INTE! Tycker ni jag bloggar dåligt så säg det! Tycker ni jag skriver om ointressanta saker? Tycker ni jag ska börja blogga om vad jag gör under dagarna istället? Eller fortsätta i denna stilen? Snälla berätta för mig så jag vet! Hört att det går massa rykten om mig att jag följer min äldsta brors spår! Varför snackas det om det på träningarna? Kom till mig istället och snacka med mig om det istället för att gå bakom min rygg och snacka skit om det! Trött på sånt snack! Tycker ni jag följer min brors spår kära klubbkamrater? Istället för som jag sa, snacka bakom ryggen på mig, så kom till mig och säg det!

Vill jag verkligen stanna kvar i en klubb där folk snackar bakom ryggen på en? Har haft dessa som klubbkamrater väldigt länge, ( vet inte vem det är som snackar skit) men jag trodde aldrig något sånt om dom. ALLA har rätt och klaga över livet, livet suger ibland. Life is a bitch! Men varför har inte jag rätt om att skriva om hur dåligt jag har det? STÖTTA mig istället för att klaga på att jag gnäller över livet. När jag gnäller över livet det är DÅ jag behöver folk som stöttar mig, INTE folk som bara klagar " sluta vara så negativ" HUR ENKELT TROR NI DET ÄR? Det är enklare sagt än gjort.

No hard feelings! Men ändå. Trött på de.



Nästa gång du ska snacka skit om mig bakom min rygg, gå till mig och säg det framför mig istället för och vara anonym och snacka om det på träningarna om mig, när jag inte är där.


// Toffsen!


INTE min dag....

Detta är verkligen inte min dag. Kval idag, visst vi vann, men jag kände, jag var inte med och vann, utan det var laget som vann inte jag. Jag kände mig som en nybörjare. Först, 3 , hela 3 hemska slag i rännan i första slag. Sen har jag två tripplar på hela matchen och MISSAR direkt efter på båda dom tripplarna. Sen så är jag allmänt på dåligt humör. Blir irreterad för minsta lilla. Tyvärr så har dett gått utöver min flickvän.


Bråkade lite med tjejen innan, och jag ångrar det som fan. Varför ska min ilska gå utöver henne? Hon förtjänar det bästa! Jag vill absolut inte att hon ska lämna mig! Hon är mitt allt! Lämnar hon mig, så vet jag inte vad jag gör. Jag älskar henne över hela mitt hjärta! Förlåt för jag kan vara ett svin till pojkvän ibland! Ever And Ever Baby<3

Också är jag vrålhungrig också, väntar på en kille som är skyldig mig 200 kr sen augusti! När jag fått dom ska jag bjuda Jessica på pizza. Är vrålhungrig! Har inte ätit sen igår eftermiddag! SLARV! Vet ej vad som börjar hända mig nu, jag är hur lycklig som helst, men ändå hur olycklig som helst. VARFÖR? Panik! Det är nog anledningen till varför jag inte bloggat på extremt länge, vill helst inte skriva negativa saker, men kan inte hålla mig, måste skriva av mig. Kanske bli av med ilskan inom mig. Och den senaste tiden har jag blivit aggresiv av någon konstig anledning. Vet som sagt inte va som händer med mig. Har dåligt samvete för det. Jag skäms.

Det blir bara värre och värre, enligt mig.



Aja lite positivt också då.
Vi vann båda matcherna idag. Och vidare till nästa omgång mot Animals i Höör.( Om ifall att F1 vinner imorgon) Och A laget vidare till nästa omgång mot (??) i Nyköping.  Skolan går sisådär, men känns som jag kommer klara av det. Faktiskt.

Och musiken, jag är igång med musiken igen. Har släppt två nya låtar nu på 1,5 veckor! Äntligen! Och ska uppträda på vår skolbal vi ska ha i skolan. GÖTT!!

Har faktiskt inte så mycket att skriva idag, har tappat allt känns det som.

Nu sitter jag och väntar på jessica och vi ska käka pizza som sagt. Och ha en liten myskväll. Sen sova tillsammans med henne. Underbart!


Älskar dig Jessica Pålsson! Du och jag livet ut. Ever and Ever Baby<3
2 mars 2009, dagen du vände upp och ner på hela mitt liv. Dagen jag kände riktig lycka igen. Dagen jag för en gångs skull hade ett äkta leende på mina läppar! Dagen det blev Alexander Nerbring hjärta Jessica Pålsson.


// Toffsen

Baby, you are my everything.

Please Don´t leave me,

If you leave me

I'm gonna take my own life

Because you are my everything

And I can´t live without you

I Love you baby, Ever and Ever<<333

Säsongen glider mot sitt slut...

Då var det snart slut på denna bowlingsäsong. Återstår i schemat gör kval och två - tre tävlingar för min del. Jag hade tänkt sammanfatta denna säsong, som enligt mig själv, varit min bästa på väldigt länge. Jag har varit rätt så jämn och stabil hela vägen. Jag har några matcher under " skamgränsen".

Säsongen 08/09:

A - laget: Hade det tufft hela vägen, och det krävdes en vinst av två möjliga och förlust för Bulltofta i sista omgången för det skulle bli elitseriekval. Och vad händer? JO , Teamet får kvala till Elitserien. Gött är det. Och i i sista omgången, slår vi 7230(rätta mig om jag har fel) slagpoäng, vilket är nytt klubbrekord. Vi var verkligen på hugget i sista omgången! i kvalet till elitserien får dom möta BK Albatross i Ängelholm! KÖR HÅRT TEAMET!

F1-laget: Hade det också tufft in i det sista. Krävdes minst oavgjort i sista matchen för att bli kval för Sydallsvenskan. Och såklart fixade dom 10 - 10 i sista matchen. Tänk tanken på att A laget lirar i Elitserien och F1 i sydallsvenskan, Hur gott låter inte det? Eller? F1 får möta Örgryte IS i Falkenberg. KÖR HÅRT!

F2- laget: Var väl det laget som varit på topp hela säsongen. Vann sin grupp med 4 poäng ner till BK Ecco. Självklart ska F2 också kvala uppåt, och då till Div.1. Hm...Ett Team Malmoe lag i dom tre högsta serierna, om det lyckas, så ser jag fram emot att representera Team Malmoe nästa säsong. Får möta Bulltofta F i kvalet i Löddeköpinge.

F3 - laget: Får spela slutspel i Helsingborg där dom ska göra upp om årets lag i skåneserien div 1.

Övriga lag: D laget kom tvåa i sin serie.

Mina tävlingar: Har inte spelat jätte mycket tävlingar. Djurgårdens Ungoms Tournament. Kom 6a i juniorklassen och får en två klots väska. ( Har inte fått den än)
ICA Maxi Tournament: Gick väl bra för min del, 1020 på 5 serier, 204 i snitt. Helt ok för min del. Men räckte inte till finalspel.

Formocupen: Gick som jag säger, katastrof. Gick vidare till sextondelsfinal, men åkte ut direkt mot en i Osby BS.

Slutsammanfattning:

Totalt nöjd med min och Teamets säsong. Men som jag alltid sagt: Det kan ALLTID bli bättre ;=)


Har ni något önskemål ni vill att jag ska tilläga: Var inte rädd, skriv en rad som kommentar så fixar jag de ;=)


// Alexander" Toffsen" Nerbring.


RSS 2.0