I dagens samhälle blir man....

Ja, i dagens samhälle blir man sur för att man råkar skicka förfrågningar till folk på facebook...Såg ett inlägg på facebook idag ( om du ser detta var vänlig och inte ta illa upp), personen skrev " Snälla sluta skicka spelförfrågningar, den som skickar tas bort", jag menar det är inte hela världen? Där finns värre saker. Facebook har mer och mer tagit över samhället...Flickvännen/pojkvännen blir sur för att killen/tjejen gillar en bild på en kille/tjej... Är det hela världen?

Varför lägga ner så mycket tid på det? Facebook är bara en hemsida, en hemsida, lyssna på ordet, hemsida, på internet... Det är inte livet! Och folk blir sura för att många fotbollsnördar och hockeynördar skriver om resultaten...Om jag nu ska va sån, " kan ni sluta skriva om skit programmet big brother?" Så ni är inte så mycket bättre själva. Sen finns där folk som skriver om alltför mycket...Folk skriver sitt liv där...Folk klarar inte sig utan facebook, utan måste uppdatera sin status stup i kvarten... folk blottar sig för mycket! Jag har oxå gjort det, det erkänner jag, men har lärt mig att inte göra det! Och sen...om man inte vill ta en sak på facebook, varför skriver man de så alla kommer att fråga öppet? Och personen kommer långt ifrån ta de privat med alla som frågar... Nej, det är bättre med verkligheten, för hur mycket vi än försöker glömma, så finns det en verklighet, och den kommer ifatt alla någon gång i era liv...Tro mig, jag vet!

Förövrigt så är det bara en månad kvar till studenten, skönt som fasiken :D mindre skönt att jag inte har jobb efter, men får ligga i högväxel för att söka jobb! Och jag har träffat en tjej, en söt liten tjej som heter Linda, hon har stulit mitt hjärta. Och det känns underbart! Ångrar inte en sekund med dig! <3


Sen har inte jag så mycket att skriva! håll gärna utkick om jag skulle slänga in ett inlägg lite då och då :-D

Ha en underbar sommar och drick inte med måtta under alla sommarfester ;)

/ Alexander Nerbring


RSS 2.0