Älskar Dig<3




LÄS INLÄGGET NEDAN!!

Ville bara visa en bild på mig o älskling hehe...

// Alex

Många tankar men kan inte sätta ord på dom.

Japp, som ni ser så har jag sååå många tankar, men svårt och sätta ord på dom, jag har så mycket saker jag vill göra, säga och ha. Men det går inte, med den ekenomin jag har, har jag bara råd och köpa ett par jeans per månad. Det är sjukt. 525 kronor har jag per månad. Och jag har så många tankar jag vill sprida ut genom låtar och här i bloggen, men när jag väl ska sätta mig ner och skriva, då försvinner dom. Kan någon hjälpa mig? Vill sååå gärna satsa på musiken, för jag känner att jag har något riktigt stort på gång.


Idag, har man varit i skolan först. Rätt chill dag i skolan idag. Sen träffade jag min kontaktperson och stack och käkade pizzabuffé. Sen efter skolan stack jag till triangeln och träffade älsklingen. Väl när vi kom dit, så gick vi runt och hon köpte ett par solglasögon till mig, hehe. Tack älskling.


Nu är jag tillbaka med detta, ska jag byta och gå till Kulladal? Eller ska jag stanna i Team Malmoe? NI får jätte gärna hjälpa och snacka med mig om hur jag ska göra. Har till den 10 maj och tänka helt klart på det.(tror jag).  Jag trivs som fisken i vattnet i Team Malmoe, MEN, jag vill spela med lite fler seriösa ungdomar, det är bara jag, robin j , niklas a och nån till som satsar seriöst. Resten tramsar på träningarna. Även om man säger till dom att ta bowlingen på allvar så kommer dom bli någonting, Men det är ingen som lyssnar. Jag har snackat med några styckna i både min klubb och i Kulladal, olika åsikter, vissa tycker jag ska stanna kvar och inte "överge" min klubb. Vissa säger att jag ska prova på att byta. Och den som sa att jag överger klubben om jag bytar, överger man sin klubb för man bytar klubb om man tänker på sin utveckling? Det tycker jag är lite överdrivet och tycka att jag överger Team Malmoe för att byta till Kulladal, OM det nu blir så. Jag är även med i ungdomskommitén och om jag stannar kvar i klubben, så är jag mycket intresserad av att vara kvar i ungdomskommitén och hjälpa till och göra klubben och ungdomssidan bättre.


Jag hoppas inte styrelsen eller min tränare tycker att jag överger klubben ifall jag bytar, det vore synd och bli "ovän" med en klubb man tillhört länge, eller ja söderkulla i alla fall.


Nu har inte jag så mycket mer att skriva.


Har du en dröm, om vad som helst, vill du bli stor inom en sport, musik eller något annat, ge ALDRIG upp den drömmen, för vem vet, en dag kanske det är du som spelar i landslaget och blir proffs, eller blir en stor artist. Ge Aldrig Upp En Dröm Som Du Nån Gång Haft. Lägg gärna ner mycket tid på det du vill bli stor i.

Jag stog ensam kvar, men klättra sakta men säkert upp igen, och wips! Jag har lyckats, med en dröm! Jag hade en dröm om att bli lycklig och vara stark som jag var för några år sen. Nu har jag lyckats!  







Vinden har vänt...

Ja, vinden har verkligen vänt. Jag har aldrig mått så här bra och aldrig varit så här pigg! Aldrig. Det känns riktigt underbart. Och jag har mina vänner och min flickvän och tacka det för. Och har snart en månad med min flickvän.
Och bowlingen känns KUL igen. Gah! Allt går uppåt igen, och då menar jag ALLT. Jag har börjat ta tag i skolan på riktigt nu. Det känns verkligen bra. Verkligen.


Idag började man 10:30, för hade nationella prov, uppsatsskrivningen. Det kändes rätt hyfsat i alla fall. Får se hur det gick om nån vecka. Och nu kan jag lova alla läsare till denna blogg, nu kommer det mer positiva inlägg. Dubbelmatch i Tomelilla på lördag, sen hem och duscha sen ska vi ha kalas för mig. Fyllde ju år för nån vecka sen.

Får berätta lite om vad man gjort den senaste tiden, bloggar ju inte lika aktivt längre.=(  Igår efter skolan, så stack jag och tjejen till stadsbiblioteket och pluggade, och jag säger er med handen på hjärtat, sticker Alexander Nerbring på sin lediga tid till stadsbiblioteket och pluggar, då är det riktigt stort. Jag är riktigt stolt över mig själv just nu. Jag säger såhär: " Mina motgångar har gjort mig stark" och det känns riktigt bra som sagt. Det negativa finns inte i mina tankar längre. Har aldrig känt mig så här positiv förr, aldrig. Vad har hänt med mig? Börjar jag bli gladare? Piggare? I vilket fall som helst så känns det UNDERBART.   I måndags spelade man lite bowling med Älsklingen och Patrik. Kul. Och i helgen spelade man två matcher, och jag var POSITIV då med, även vid motgång. I alla fall, i lördags i F2 mot BK Ecco. Vann vi!! GÖTT, serien är vår. hehe. Jag fick 781 och är nöjd. Och i söndags i lund. Vann vi då med, och där fick jag 753 med mycket berg och dalbana. Började med 148, och i normalt fall brukar jag tappa humöret där, men jag sket i det och var positiv, och vad händer då? JO, jag går in i andra serien och får 257! Och fortsätter i 3de med 200. Men sen faller jag ner, till 148 igen, men jag var lika positiv ändå. Livet är underbart ibland!


Igår, tillbringa jag eftermiddagen med min flickvän. Vi har alltid lika kul tillsammans. Och du är så himla underbar. Jag Älskar Dig Mer Än Någonting Annat. Alexander och Jessica, så stavas äkta kärlek.


Nu har man skrivit av sig lite. Och ska ner och träna ikväll.


Som sagt " Mina motgångar har gjort mig stark, jag har använt mina motgångar till att bygga upp det och vända på skiten, och det tog lång tid, men jag har äntligen lyckats"


Vakna alltid med ett leende på läpparna med förhoppningar om att detta ska bli en toppen dag!


// Alexander"Kingen"Nerbring.

Jag känner en riktig lycka inom mig.

Japp, som ni ser i rubriken så känner jag en extrem lycka i mig själv. Igår, när jag la i sängen med älsklingen så tänkte jag efter. Lycka har jag extemt mycket av och lever lyckligt. Jag är så lycklig så jag sket i o tappa humöret idag på matchen när det stretade emot. Och det visade sig att det hjälpte att INTE tappa humöret, för jag landade på 753 vilket är godkänt för mig. Första serien hade jag 148, andra 257, tredje, 200 och sista 148.

Jag har haft en uuuunderbar vecka med Jessica. Vi träffades varje dag, hade sjukt roligt och sjukt mysigt.


Skriver mer imorgon. Är helt slut.


Älskar dig jessica pålsson<3

// Alexander Nerbring

Jag

Detta inlägg ska enbart handla om min flicka.  Hmmm. Var ska jag börja? Jag älskar dig riktigt mycket. Jessica Pålsson. Den 2 mars klockan 00:15, dagen det blev du och jag, Alexander Nerbring och Jessica Pålsson. Dagen du vände upp och ner på mitt liv. Dagen jag blev lycklig igen. Mitt hjärta tillhör dig älskling. Du är så extemt vacker, men det är inte därför jag älskar dig, jag älskar dig för du är den du är, omtänksam, underbar och bästa av allt, du älskar mig för min insida, så som jag älskar dig.Du är speciell, och det finns bara en som du. Och det älskar jag. Jag hade kunnat skriva en hel bok om hur jag känner för dig. Jag har aldrig kännt lycka, men det gör jag nu. Och jag bryr mig inte om va folk tycker, jag vill att du ska va min för evigt. Ever and Ever baby<3 När jag är med dig så kan jag inget annat än och le för mig själv. Jag älskar dig då,nu och för evigt. Dessa två veckorna har varit dom två bästa veckorna i mitt liv. Du gör mig knäsvag, ditt fina leende som passar perfekt till ditt utseende=$ Du gör mig galen, galen av kärlek. Och det är så det alltid ska få vara. Jag älskar att ha dig vid min famn och jag vill kunna skrika ut ditt namn. Ever and ever babe. Jag älskar dig.         2 mars 2009 klockan 00:15. Bästa dagen i mitt 17 åriga liv.   // Din Alex<3

GaaaH!

Japp, nu är jag arg igen. Eller igentligen inte men. Bowlingen idag började bra, med 191 i första serien, SEN sjunker det till 168 och 165 och som vanligt tappar lilla idioten alex humöret, och sen bara för det blir man utskälld på FEL sätt. VARFÖR? Den personen hade gärna fått säga till mig, det har han rätt i, men sen att han går över gränsen och tar tag i mig som om han skulle slå mig på käften gör saken värre. Jag är nästan 110% säker på att hade det varit någon annan som tappat humöret hade ingen sagt till honom/henne.


Men det är klart, alla ska vara emot mig. Varför vet jag inte. Ulf Österlindh, Alf ekelund och Stickan( dom LL jag har haft för de mesta) är BRA lagledare, dom vet hur dom ska säga till mig på rätt sätt. Jag blir bara trött på de, så fort det är jag som tappar humöret så hugger folk direkt och säger till mig, men sen när det gäller någon annan så är det lugnt. Ehm. okej. Normalt., Sorry, men det lutar mer och mer åt att jag bytar klubb inför nästa säsong. Ska det vara så här hela säsongen ut, blir det nog inget spel i TM längre. Tyvärr. Jag vill inte byta klubb och gör nog inte det i första steget, men fortsätter det så här så bytar jag för mitt eget bästa. Sorgligt men sant. Nog om detta, vi vann matchen i alla fall.




Ett stort tack till alla som gratulerat mig idag. Och jag har haft en bra dag ( kunde blivit bättre avslutning på de) Men fick ett par jeans av älsklingen idag. Och dom var fina. Tack älskling, jag älskar dig <3





Livet är inte så dåligt...trots allt.

Jag har tänkt efter hela veckan, livet är inte så dåligt som jag får det att verka. Jag menar, jag har en mamma, en pappa, två bröder, mina vänner och sist men inte minst viktigast, min flickvän. Är livet dåligt om man har dom? Nej, absolut inte. Sen att det går ut över min bowling och min skola när det händer saker, kan inte jag hjälpa.


Jag är glad och positiv igen, speciellt idag, för idag fyller jag 17 år: Bara ett år kvar till 18 hehe de é najs!
Dagen började med att man blev väckt av mormor och morfar, dom gratulera mig. Sen stack jag till skolan och där sjöng dom för mig i skolans matsal( pinsamt värre,) haha. Sen nu väntar jag på min flickvän jessica, hon kommer hit med en liten present :D hihi. Sen ikväll ska man spela match. klockan 20:00.


Har inte skrivit här på länge, någon som kan hjälpa mig att komma igång? *L*


// Alexander Nerbring

Life is really a BITCH!

Nej, fan vad allt har dålig tajming just nu. Detta som hände i fredagskväll, det är SJUKT. Detta behövdes verkligen inte i mina tankar just nu. Verkligen inte. Sämsta tajmingen någonsin. Att du kan göra så mot en 20 år yngre tjej är sjukt. Du förtjänar inget annat än döden, eller livstid i fängelset. Ursäkta mitt språk men är så fruktansvärt sur så jag inte vet vad jag gör, har inte fått en minuts sömn i natt ens.


Har nationella prov i engelska på fredag, så detta kom verkligen inte i rätt tid. Fakk också. Och ni som undrar vad detta handlar om , fråga mig personligen, detta är ingenting jag ska skriva på nätet så alla kan se det. Men frågar ni mig och jag kan lita på er så kanske jag säger. Är så trött, så jävla trött på skit. Du är över 40 år och går på nån 20 år yngre, hur mogen får man va? Din sjuka jävel. Hoppas du läser detta också. Hoppas du blir dömd så du får ångra dig stort för vad du ställt till med. Du har sårat tjejen för livet, ett stort hål i hennes hjärta som inte kommer gå bort, det kommer följa henne livet ut. Är du inte riktigt klok? VEM FAN TROR DU ATT DU ÄR? Det var verkligen tur för dig att jag inte var där som det var tänkt. Som sagt, ursäkta mitt språk. Mitt huvud är "stenat" just nu. Har inte kontroll över vad jag gör. Så ni som respkterar mig, skämta inte med mig dom närmsta dagarna. Är så långt irån på humör man bara kan vara.
Får se om jag ens orkar träna i veckan. Som jag skrivit ovan, det är så jävla dålig tajming på ALLT. Jag säger såhär: Mitt liv är som en låååång berg-dal-bana. Jag faller ner, sen orkar jag klättra upp. ,men lika snabbt som jag kommit upp, faller jag bara ner igen. Jag vet överhuvudtagen inte om jag orkar leva med detta längre. Life is a bitch!


Orkar inte skriva mer. Gå o skjut dig själv din jävla idiot! 40 år? Man kan tro att du är 12.


// Alexander Nerbring


OBS! Inget mer skrivande för mig i bloggen denna vecka, måste lugna mig, så det inte blir så här " aggresiva" inlägg mer.


Äntligen.

Äntligen har jag kommit på vad det är för fel, eller har vetat om det hela tiden men inte förrän nu ska jag ta tag i det, på allvar. Den MENTALA biten. Jag har länge haft det i hjärnan, men inte tagit tag i saken. Utan, jag har låtit det komma av sig själv, vilket jag förstår nu att det var ett STORT misstag. Men från och med NU NU så är det dags för förändring. Ser ni? FÖRÄNDRING.

Brocupen 2009 slutade för mig, enligt mig själv i katastrof. FIASKO. Men men, nu ska jag inte deppa, det har hänt och kan inte göra något åt det. That´s life. And Life´s a bitch sometimes. Eller? Jag VET vad som krävs av mig för förändring, men är det någon som har något tips på hur jag kan träna upp de mentala?


Denna helgen har varit fylld av bowling bowling bowling åter bowling. Varit funktionär för vår trevliga brocup. Och det har funkat hur bra som helst. Och till slut vann Mikael Ekelund från Öresunds BS. Det är bara att buga och gratulera honom. Och i finalspelet, så tror jag malmöiterna "ägde" i kvartsfinalen i A cupen var ALLIHOPA malmöiter. Två från Kulladal, Två från ÖBS, en från Team Malmoe och en från Bulltofta. Och i B cupen så var det två från SBC och två från Kulladal. Och I B cupen vann Frida Andersson. Även här gratulerar jag henne. Annars var det bra spel av många händer, jämna matcher, spännande matcher och skrällar, det fanns vissa skrällar som jag inte hade trott på. en 12 åring från Team Malmoe vid namn Jonathan Andersson, slår ut en annan Team Malmoe spelare vid namn Alexander Nerbring. Och yttligare en Team Malmoe spelare vid namn Stig Johansson slår ut Martin Paulsson. Och sen kan jag inte sluta glädjas åt Jonathans så när skräll, han har 2 -2 mot Michael Witterndorff inför sista serien, och LEDER den sista serien efter 5 slagna rutor. Det är grymt!! Stor eloge till honom. Jag är ingen dålig förlorare. Utan jag gläds åt andras framgångar, speciellt dom yngre.


Annars har det inte hänt något speciellt denna helg. Bara bowling som gällt för hela slanten. Jag är ganska slut just nu. Sitter i sängen med datorn i mitt knä och håller på och somna. Sen är det skola som gäller imorgon, har rätt så lugn skolvecka framför mig.


Jag har inte så jätte mycket mer att skriva. Tycker ni något fattas får ni gärna lämna en kommentar och berätta. Och ju mer besökare och kommentarer jag får, ju mer vill jag hålla igång med bloggandet. Även om vissa tycker det är " fjolligt, töntigt, onödigt" Bryr mig inte om va folk tycker, ni får gärna komma med era åsikter, men i slutändan är det ALLTID jag som bestämmer vad jag ska göra.


Ha en riktigt fortsatt söndagskväll och hoppas på det bästa nästa vecka.


Life´s is bitch sometimes. Har jag inte rätt?


// Alexander Nerbring.

God natt!

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig. Denna dagen har varit ändå rätt chill och ändå rätt tråkig. Vilken kombination, eller hur? Det började med att jag vaknade klockan halv 10. Stack till värnhem där jag skulle va med klassen på burger king och käka, vi fick 70 kr att käka för där. Sen vidare till laserdome. Rätt trevligt att vi gör saker då och då där vi inte har skola, det behövs ibland.

Sen bar det av och träna och det kändes så sjukt bra. Spelet, alltså. Allt sattes perfekt. Även om resultatet kunde blivit bättre, men spelet kändes sjukt bra. Nu ligger man i sängen och ska snart sova. Skit trött och ska upp tidigt imorgon. Ska till bowlinghallen. Brocupen. Är inte speciellt taggad, men i och med spelet kändes bra idag, så varför inte imorgon? Och jag har inte skrivit detta i bloggen:

Jag och Jessica är tillsammans. Den 2 mars 2009 blev vi ett par. Och jag är sååå lycklig.


Men nu kommer jag inte på vad jag ska skriva mer och nu ska jag sova. Ha de bra allihopa och trevlig helg. God natt.


// Alexander Nerbring.


Besviken...

Är så jävla besviken på dig, trodde verkligen vi hade något...men du har visat dig vara falsk du fattar ingenting. du vet inte vad du har gjort, du har sårat mig så sjukt mkt , dra åt helvete rent ut sagt. Att du påstår att du gillade mig, och sen går o snackar skit om mig, det är så jävla falskt. Har tappat förtroendet för kärleken. Finns inte någon som är äkta. Nej, jag ska vara singel så länge jag kan.


Och matchen idag gick åt h*elvete. Förutom att vi vann, det var ju det som var viktigast. Och jag börjar fundera över om jag är värd att spela i Team Malmoe. Jag säger detta själv " jag betede mig idag som en jävla idiot" Nu slipper den gubben som jag "bråkade" med idag säga det. Ni som spelar bowling, stämmer det att publiken får säga vad han/hon vill till spelarna men säger spelaren tillbaka är det ett regelbrott? DET ÄR SJUKT! Och jag visste inte ens vem den gubben var. Han kom bara fram till mig och min lagledare, " ta ut den jävla idioten" Ska nån i publiken ens få säga så till en spelare?
Gah! Spyr bara jag tänker på det. Den som kommit på den regeln(ifall det stämmer) bör nog tänka efter om det ens är rimligt att ha en sån regel. För vi säger att jag sitter och kollar på en bowlingmatch, och säger " jävla idiot" till en spelare, det är ju självklart att spelaren blir sur. Det är inte lätt och bara skita i att svara tillbaka till en sån person. Så någon som vill svara? Är jag värd att spela bowling? Förtjänar jag att spela i den gule tröjan? Förtjänar jag ens att leva?

Nej, det blir en lååång funderare på detta. Ska det vara såhär, tar jag en paus med bowlingen. Sen får vi se vad som händer. Om jag känner mig mogen att komma och börja bowla igen.


Nu är det endast 15 dagar kvar tills jag blir 17 år. Fest? JA. Haha, även om 17 år inte är något att fira. Det betyder ju, bara ett år kvar tills man är 18 =( Haha.



Nu är det slut på tankar. Jag tackar alla i mitt lag att ni ens har tålamod med mig och mitt idiotiska beteende idag.

// Alexander Nerbring.


RSS 2.0