Yesbox...

Kom inte på någon "rimlig" rubkrik så skrev bara något. Haha. Tänk er, jag har skrivit blogg sen Mars 2007. Det är sjuukt vad tiden går snabbt. Iofs har jag inte varit lika aktiv med bloggen som jag är nu. Lovet är slut nu. Och jag kan inte säga att jag haft det jääätte bra. Det har varit ett dåligt lov om jag får säga det själv.


Kan inte säga att ALLT har gått emot mig, men det mesta. Tänker inte gå in på detalj vad det är som "tynger" mig. Men jag vet om att jag är stark, har jag klarat mig igenom allt som jag gått igenom så ska jag väl klara detta med.

Spelade match i söndags, som jag sa på facebook. Jag är nöjd med att vi vann matchen men jag är inte nöjd med mina 747. Jag kan mycket mycket bättre, det vet jag. Men men, nya tag till helgen är det som gäller. 



Idag har det varit "korvamöte" som vi kallar det i vår bowlingklubb. Det är en trevlig sak. Träffas nere i klubblokalen. Det innebär att man umgås och har kul och som ni förstår på namnet käkar vi korv också. Avslutar kvällen med en frågesport. Och denna gånger var det mitt och emelies lag som vann. Yeah! Haha.

Jag har så mycket jag vill skriva om men jag får inte ut tankarna. Der är såååå mycket jag tänker på men som inte kommer ut. Hatar när det blir så, för meningen med denna blogg, är att ni ska få läsa om vad jag tycker,känner och tänker. Nu på senaste tid har det blivit korta inlägg. Och det tycker vi inte om. Men som man sa i grundskolan " det är inte hur MYCKET man skriver som man sätter betyg på, utan det är INNEHÅLLET som är det viktiga som man sätter betyget på. Och det kan mycket väl stämma, men om man skriver lite och innehållet är bra, kanske man inte hunnit skriva allt om den sak man skrivit om, eller? Rätta mig ifall jag har fel.


Aja, jag lovar jag ska bättra mig med skrivandet. Ha det så länge.


// Alexander Nerbring.

En äkta vän när man behöver en som mest...

Jag skäms igentligen av att jag inte har skrivit blogg om min bästa vän. Vem kan det vara? JESSICA så klart. Jag riktigt älskar henne över allt annat i mitt "misslyckande" liv. Inatt när jag var nära på att släppa taget om allt och lämna detta liv. Förlåt. Men i alla fall, hon visade att hon inte ville släppa mig ur livet, och gav inte upp. Tackar gud för att hon finns. Utan henne hade jag aldrig klarat mig genom så mycket skit som jag gått igenom nu dom senasta månaderna/åren.

Och hon är verkligen en riktig vän när hon skriver så här om mig :

"

Att känna sig älskad, är det då en känsla eftet att man vatt med sin bästa vän oh haft en super kul dag oh sen fått en hård kram innan man sagt hejdå? att känna sig älskad är det när man kollat på sin bästa väns match oh sen se hur glad han/hon är för att man är där? att känna sig älskad är det när man får långa blickar oh känner att han/hon tycker man e vacker? att känna sig älskad av dig är nog den bästa känslan jag har just nu <3 Känn dig Älskad själv! <3<3" 

Så skrev hon om mig, för en gångs skull, känner jag mig riktigt älskad. Jag älskar henne för att hon är hon, och aldrig klagar på mig , trycker ner mig, hur jobbig jag än är att prata med när jag mår dåligt. SÅ ska en vän vara. Tack som f-n att du finns här för mig. Utan dig hade jag hellre levt ensam. Jag lovar dig. Jag älskar dig riktigt mycket. Du och jag livet ut. Inget ska komma emellan vår vänskap. Detta är vänskap på en väldigt hög nivå. JAG ÄLSKAR DIG JESSICA<3<3<3<3


Och en positiv sak till. Jag har börjat snacka med en till underbar vän. Rebecca! Det var sjukt länge sedan vi snackade. Men nu ska vi höras vid varje dag eller hur? Och jag vet att vi bråkar mycket just nu. Jag ångrar det. Men du ska veta, sen vi började prata igen, det kändes som att biten jag fattades kom tillbaka i mitt hjärta. Jag älskar dig syster, vad folk än säger. Finns vid din sida hela livet ut. <3



Uppdaterar mer senare. Imorgon då alltså. Ha de bra. // Alexander Nerbring.




Stockholmsresan

Bilen på väg till Stockholm                Här är lite bilder från stockholm:D
Trötta var vi jobbig var han =)  Bilen på väg till stockholm trött =) emelie Calle


Stockholm a.K.a "tjockholm"

En liten hälsning från Stockholm.// Alexander, Carl W, Evelyn och Emelie.  
Nu sitter man på hotellet i stockholm. Resan hit var faktiskt rätt kul, men lång resa. Men som sagt, har man kul så går tiden snabbt.Och sova fick man inte göra, så fort man var på väg och somna så fick man tuggumiask i huvudet.  Det har det alltid varit. Vid halv 5 tiden, checkade in på hotellet, sen körde vi vidare till stan och gick runt och käkade lite där.

Nu sitter jag, Calle, Emelie och Evelyn och tar det lugnt på mitt och calles rum. Jag sitter här och bloggar vid datorn och dom andra kollar på tv. Vi spelar som jag sa i förra inlägget klockan 12. Just nu sitter vi i stolarna och kolla på MIF och AIK. Jag uppdaterar lite mer imorgon. Vi hoppas allt blir bra med resan. OCh allihopa som är med hälsar hem till malmö. Och MIF vann med 6-2. Ha de gött.!!

Imorgon åker jag/vi...

Jadå, imorgon är det stockholm på "schemat". Very niice! Ser fram emot det. Bilen går mot stocholm imorgon bitti vid halv 10 tiden. Eller ska vi kalla det tjockholm? Haha. Detta blir då som ni säkert redan vet, mitt sista inlägg innan jag åker. Och säkerligen sista på veckan. För efter denna helgen kommer jag vara rätt så tröööött...



men nu ska jag ut till bussen...extremt kort inlägg....ha det bra allihopa!!!


// Alexander Nerbring.

Blandade känslor...

Jag har så mycket tankar i skallen just nu, men ändå inte. Jag känner att jag har hur mycket som helst att skriva om här på min käraste blogg. Men jag får inte ut dom. Börjar få frispel! Jag vill få ut mina tankar. Ska göra ett försök i detta inlägg. Det kommer lite positivt och lite negativt.

Vilket ska vi börja med? Ska vi ta de positiv sist? Ah, okej då. Denna veckan har varit den sämsta veckan detta året. Allt gick emot mig, då menar jag allt. Bråkade med vänner hit och dit, hände en sak i skolan som gjorde mig påmind om när jag gick i grundskolan. Blev riktigt ovän med en av mina närmsta vänner igår/idag. För en liten skit sak. Aja, vänner dom kommer och dom går. Och jag har bara varit allmänt deppig denna veckan. Vet inte varför, och nu känns det som jag skriver lite enformigt. Och Emelie, jag var nere i tisdags, bara sådär allmänt, som alla är någon gång i livet. ( Känns som jag varit det ganska ofta i mitt liv) Men det är ingenting som kommer förstöra vår vårby resa i helgen. Den kommer bli hur kul som helst.

Har vi något mer negativt att ta upp? Jo, än finns det omogna idioter så att säga, som håller på med mig om mina två första låtar. Herregud! Lägg ner , det var 2,5 år sen jag gjorde dom låtarna. Så nog om det, ni är inte ens värda dessa raderna.




Positiva grejer nu grabbar och töser. Bowlingen går fortsatt uppåt. Tränade med landslaget i lördags och söndags. Det har varit hur kul som helst, och nyttig träning! Upplevelse för livet att ha tränat med dom. Och mitt spel, känns bara bättre och bättre, och ser bättre ut, eller? Uffe? Va säger du? Skolan, går hyfsat. Eller bra kan man säga, men det känns lite som jag slarvat med skolan den senaste tiden och så. Och nu är man ledig och har sportlov. Härligt! Är ledig imorgon för jag har studiedag och på fredag för jag ska upp till vårby och lira tävling med bowlingen. Spelar på lördag klockan 12 och ni kan följa det live på http://scoring.se/match.asp?alley=572&showdate=355&startlane=3&adjust=6302 om jag inte har helt fel. Lördag klockan 12 missa inte =) Ska bli riktigt kul och komma utanför skåne och tävla. Och spännande också.




Försökte få ut lite tankar, men gick inte så bra =/ men fick i alla fall ut en liten bit. Ni har ju något att läsa under tiden jag kommer på vad jag ska skriva om och sådant ju. Håll utkick efter fler uppdateringar. Speciellt på söndagen då jag ska blogga lite om resan.

Ha de gott allihopa och sov gott.( detta är skrivit 01:51) Ledig imorgon ju :D

// Alexander Nerbring.

Varför?

Läste tidningen igår och fick en ordentlig tankeställare. Två personer, en från folkpartiet och en från moderaterna. Vill lägga ner malmö festivalen. VARFÖR? Ursäkta mitt språk men är dom dumma i huvudet eller? Att bara lägga ner malmös bästa festival, eller ska vi säga SVERIGES bästa festival bara så är nästan ett brott...

Dom kommer få massor av folk runt om i landet till och med i danmark emot sig. Och jag har en liten aning om att det är för att"minska" brotten som begås. Det kommer INTE minskas det kommer snarare ökas. Det kommer resultera till att ungdomarna kommer ha ännu mindre att göra på sin fritid. Och det stod även " folk som bor nära centrum, vill inte bo där längre" Varför inte? På vardagarna håller festivalen på till 12-1. Är det så farligt att stå ut med det 4 dagar? Herregud, förstår mig inte på dom som jobbar i dom olika partierna. Gah!

Läste även om bussarna. Dom har svårt för och bestämma sig, det stämmer. Vi ungdomar som studerar, ska vi behöva betala hela 22 kr fram och tillbaka för att komma till skolan? Och dom vill att fler och fler ska åka med kollektivtrafiken. Får dom fler personer till att åka buss när dom höjer busspriserna varje år? Och vädret tillåter inte alltid att promenera till skolan eller cykla. Dom flesta ungdomar har 1050 kr att röra på sig i månaden där lite mer än hälften går till bussresandet. Dom rånar oss. Skånetrafiken TÄNK OM! Om ni vill ha fler personer som åker med er när ni nu vill att mindre ska köra bil.



Bowlingen går sjukt bra. Säsongen kunde inte börja bättre. Första matchen=nytt pers 873. Sen nu senast nytt pers igen på både 3 och 4= 685(3) och 949(4) Kan det bli bättre? Och på söndag ska jag spela med Juniorlandslaget. Gött och visa upp sig lite. Och imorgon ska jag till hässleholm och lira mix med Emma i SBC. Det känns som jag har kommit igång med allt nu. Fan va nice!

Skolan funkar. Nationella prov idag, och det gick bra. Jag skrev 3 sidor. Och får hoppas att det räcker till VG iaf. Men men, man kan ju alltid hoppas. Om ni vill, kan jag skriva uppsatsen här på bloggen, men släng upp en kommentar på detta inlägget och säg till om ni vill att jag ska skriva den.

Idag, ska man inte göra så mycket, ner och träna med Niklas A sen vid 4. Sen till mormor och morfar och käka. Sen blir det väl bara att slappa och ta de lugnt.

Älskling, jag är så himla kär i dig, jag drömmer om en framtid om dig. Hoppas du vet om det<3

Håll utkick efter uppdateringar// Alexander"Kingen" Nerbring.

RSS 2.0