Mitt nya liv...

Mitt nya liv har börjat. Där jag ska satsa allt på skolan och ta skolan före annat. Jag ska priotera skolan som nummer 1 med andra ord.
Jag vet om att jag kan klara det, har klarat det förut. Så jag vet att jag kan om jag bara ger mig fan på det.

Annars känns livet lite upp och ner just nu...Jag känner att jag är positiv och glad, men det finns saker som gör så att jag inte mår helt bra. Och dom sakerna känns ganska hopplöst för tillfället. Jag tänker inte nämna det här, då det är ganska personligt. Mina närmaste kompisar vet vad jag pratar om.

Bowlingen, är en sak som går åt skogen. Förstår inte riktigt på mig själv, jag vet vad problemet är. Men lyckas inte fixa det. Och kände mig orättvist behandlad i helgen, spelade första serien gör 136 och blir utbytt och får inte chansen att visa att jag kan bättre. Utan fick se dom 3 serierna på "bänken". Suck. Ibland blir man bara trött på det. Men antar att det bara är och bita ihopa och komma igen och visa att jag SKA spela i f1 och inte i f2.
För att jag är mycket bättre än vad jag varit denna säsong. Detta har än så länge varit en usel säsong för min del. Men dags att visa att jag är bättre än såhär.

/ Alexander Nebro Nerbring




RSS 2.0