Inte lika aktiv...

Ja, som ni ser, så uppdaterar jag sjukt segt nu för tiden...Kan bero på att jag mår som jag gör efter allt skit jag gått igenom denna sommaren...Kanske för jag är mer ute än vid datorn...Sitter aldrig vid datorn nu för tiden...Men men, nu när jag inte kan sova så är det väl lika bra att jag skriver lite...fördriver tiden lite Hehe.

Ja, va ska man säga om denna sommaren? Hittils har det varit underbart. Både glädje och sorg. Början av sommaren började inte bra i alla fall...Hade faktiskt för första gången öppna mig om det som hände. Men det tar vi senare. Men efter det fick man lite plåster på såren och stack på en midsommarfest hos Emma som samma dag förlovade sig med sin pojkvän Robin Zimmerfors! Ni känner väl till honom? Och, det regnade inte den dagen, men blev inte genomblöt, det var så att Emmas styvfar, Kim heter han, hade väl inget och göra och var väl full haha, så han fick för sig att knuffa i mig i poolen med värsta finskjorta och byxor och så. Haha. Men roligt var det den dagen.

Sen stack ja, Jessica, Kim,Amanda, Emma,Zäta och Linus till danmark för att sticka till Bakken. Sjukt underbar dag. En hel dag i Bakken med flickvän och vänner. På dagen åkte vi massvis av karuseller. Och vi åkte en sån karusell, som man ska spruta vatten på varandra, och man blev så sjukt blöt. Fick vatten i ögon och allt. Det var roligt men blött! Senare på kvällen, blev det puben och tog några öl och drack! Och festade! Hehe. Där var billigt iaf, 24 danska för 7,2 Carlsberg Elephant öl. Det kallar jag billigt, på den första puben vi stack till kostade ölen 45 danska! Vilken skillnad!

Vad har mer hänt i sommar? JO , jag har uppträtt. och det var den bästa spelningen i mitt liv! Över 200 i publik och jag spelade upp min låt för Jessica, som jag gjort för henne. Och det blev verkligen lyckat! Publiken blev så galna! haha! Fick igång publiken riktigt, annars brukar ju publik i malmö stad vara sjukt tråkiga! Men nog om det...

Nu tänkte jag berätta vad som hänt i början av sommaren...

16 Juni 2009

Andra dagen på jobbet, och jag minns dagen som igår. Tyckte det var en ganska chill dag på jobb. Men tuff ändå. Så efter en tung dag på jobb, vill man så klart hem och käka, men jag stack till Burger King, och åt med Amanda och Kim. Och väl framme på Burger King, får man ett samtal från en okänd person, svarade så klart...Och det är en tjej som ringer, så jag tänker " jaha vem är de?" Så det första hon säger är " Är det Alexander Nerbring?" Självklart, säger jag " Ja,det är det varför?" så helt aggresivt säger hon att jag stuligt en moped! Visste inte om någonting om ett mopedrån. Senare när jag är på väg till älsklingen, så ringer en kille, och hotar att döda mig om jag inte kommer till stället där "jag" "stal " mopeden...Och jag svarade ju självklart med att jag inte skulle komma dit för jag inte gjort det, dessutom vet jag inte ens om var mopeden stals, så sa han " Jag vet var du bor, är du inte där klockan 11 ikväll så skjuter jag dig" Jag tänkte att han bara snackade skit, för jag har inte stulit en moped. Varför skulle jag göra något sånt? Så kommer jag då hem till Jessica och förklarar vad som hänt. Vi snackar ut , så ringer tjejen igen och ber om ursäkt för att hon anklagat fel person, helt korrekt, jag tar emot ursäkten och förlåter henne. 10 minuter senare ringer killen som hotade mig, och även han, ber om ursäkt för att ha anklagat fel person och att han hota mig. Sen trodde jag att jag var fri, men nej fan!
Jessica ska sova hos mig, så vi lägger oss och kollar på film. klockan ETT på natten, knackar de på dörren, men jag sket i de, för vilken människa knackar på en dörr klockan ETT på natten? En vanlig vardag. Tisdag var det. Efter några sekunder, knackar det lite högre, även då sket jag i att öppna. Efter ett tag så använder dom våld, så jag fick nog, gick ut till dörren och frågar vem det var genom brevlådan, då sa dom "POLISEN" så blev jag gripen, och väl på stationen, får jag reda på att jag är misstänkt för TVÅ brott MER ÄN mopedstöld, jag hade tydligen en pistol som jag slog till killen, som råkade vara en av mina närmaste vänners bror. Och misshandlat honom grovt tydligen! Så jävla löjligt! Satt helt ovetande på första förhöret om vad de är som hänt. Så jag fick sitta häktad två nätter för tre brott jag inte gjort. TVÅ NÄTTER, sov två timmar på två nätter, åt knappt. Och har fortfarande svårt för att somna på nätterna...Nu är det inte frågan OM jag får ersättning/skadestånd, för jag SKA ha skadestånd/ersättning. Detta finns inte, det är så FEL. så fel fel fel. Att gripa en oskyldig person! Och låta honom sitta i en cell, häktad i två nätter. Det är dom två värsta dagarna i mitt liv! Oh tråkigt nog, var jag nära på att ta självmord, tyvärr...men jag blev stoppad som tur var...Hoppas ni har förståelse för hur jag kommer må den närmsta tiden, detta är ingenting som kommer gå över så snabbt. Även om jag har blivit oskyldig nu.

Kan väl passa på att säga att jag har 5 månader med Jessica på söndag. Helt underbart!


// Alexander Nerbring

Kanske kanske...

Det kanske finns en framtid för mig ändå. Har kommit in på det jag sökt på till gymnasiet. Framtidsgymnasiet i Arlöv. Det känns riktigt bra. Det kommer vara underbart att börja ettan istället för ett år till på IV. Fast, kommer ändå sakna Bellevue, det är där, lärarna lärt mig så sjukt mycket, jag ´mognade till under tiden på IV! Jag skrek av lycka när jag läste att jag kom in på Framtidsgymnasiet, ska läsa VVS och Kylteknik där. Annars så leker livet nu. Är fortfarande tillsammans med världens underbaraste flicka.

Har precis slutat jobba, första veckan ledig, ska bara njuta av livet. Har varit i bakken med massa vänner, underbart, och billig öl var där. hehe. Så de va nice! Annars, har jag bara tagit det lugnt den senaste tiden.

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva, det var längesedan man skrev här...


Aja, fortsatt trevlig sommar och hoppas vädret håller i sig som det är nu...


// nerbring a.Ka JessiicasPojke!<3


RSS 2.0