Tankarna slut?

Just nu är mina tankar slut, kommer inte på vad jag ska blogga om, någon som kan komma nåt?


Kan väl berätta lite om va som händer i helgen.

På fredag ska jag spela jultävling, eller rättare sagt imorgon. Får väl se om man lyckas vinna igen, vann  ju förra året och om jag inte minns helt fel vann jag för två år sen också. Sen på lördag ska man bara slappa. Kanske sticka till Calle och lira Xbox 360. Och sen söndag ska jag spela match.Två matcher rättare sagt, får se till och avsluta säsongen på bästa möjliga sett. Har inte spelat bra alls i dom senaste matcherna.


Har slut på tankar. Orkar inte tänka mer.Är riktigt trött och seg. ikväll ska jag ner till Emmas träning och snacka lite med henne. Ska kanske, kanske spela ICA Maxi Tourment( eller hur man nu stavar de) den 12 december. Får se hur det blir.
I alla fall så står min hjärna helt still nu så kommer inte på något att skriva mer.


Ha de gött får skriva imorgon och skriva om hur det gick i jultävlingen. // Alexander Nerbring.

Positivt och negativt...

Hallå där ute i kylan. Hade tänkt skriva av mig lite. Både om positiva saker och negativa. Vad är det som är fel med mig? Varför kan jag inte leva ett normalt liv som alla andra? Varför ska jag drabbas av allt möjligt? Varför är folk ute efter mig hela tiden utan någon jävla anledning? Frågorna är många...men kommer jag få svar på allting? Det får vi se...om jag pallar hela resan ut...

Spelade match idag, gick åt h*lvete. OK en serie var godkänd men resten var inte mina serier, de va inte Alexander Nerbring som spelade, det var en helt annan person... det var inte han som en gång har varit positiv och varit glad under matcherna, han är jag inte längre...han är väldigt långt borta nu. Kommer jag någonsin hitta mig själv igen? Känns inte som det just nu. Bara en tidsfråga innan jag blir galen och hoppar av med allting jag håller på med, skolan , bowlingen , allt. Det skrämmer mig inte att det ska hända, men det skrämmer mig om NÄR det händer, då jag ligger hjälplös på marken, och bryter ihop, då jag inte pallar mer. Det sägs att allting löser sig med tiden, men dag efter dag börjar jag få svårt att tro på det. Ni ska veta, jag är inte stolt över mitt liv, jag ville inte de här, eller ja , den riktiga Alexander Nerbring ville inte de här.Och när det gäller bowlingen så känns det som det är slut. Förstår inte mina lagkamrater , att dom vill att jag ska spela, när jag bara trycker ner laget. Vad de gäller mig, ser jag helst att min säsong är slut så jag kan ta nya tag efter jul. Men blir jag uttagen ställer jag så klart upp. Jag brukar säga, att när jag tappar humöret på matcher, så skyller jag på saker som händer mig utanför bowlingen, och jag börjar mer o mer tro att det är sant. Jag börjar tappa tron att det kommer bli bra. Skönt att det snart är slut på säsongen så jag kan börja om på nytt efter jul och nyår.
Nog om det negativa nu.



Får väl skriva lite positivt också. Har fått Xbox 360, det är nice. Och Fifa 09. 3 prov denna vecka och utvecklingssamtal imorgon. Jätte kul, *NOT*. Känns som skolan går uppåt. Skönt att någonting är bra i mitt liv i alla fall. Sitter just nu här och försöka tänka på vad jag ska skriva. Känns som det negativa tog över det positiva så jag inte får fram det positiva.
Ska snart lägga mig. Är trött och seg. Och vill helst sova bort mitt liv så jag slipper de negativa bitarna. Vill leva för mig själv, vara isolerad, och kunna skriva musik och få ut mina tankar. Men i ett samhälle som detta så går det nog inte. Får kämpa vidare.


Nu ska jag sova, tror jag. håll utkik efter mer uppdateringar i veckan. Spelar jultävling på fredag.

Ha de gött. Vi hörs.

Svårt för att hitta mitt rätta jag...

Just nu har jag svårt för att hitta mitt rätta jag. Fast det kanske har en anledning.  Har folk efter mig som ska slå mig. Fattar inte hur dom tänker, har inte gjort dom någonting. Dom försöker kräva pengar från mig. Har jag någon anledning och ge dom pengar? Nej, precis de är de jag inte har, ändå säger dom att dom " ska döda mig"
Jag brukar säga att dom bara är avundsjuk på mig för jag har ett liv.


Nämner inga namn. Men förstår inte, vad har jag gjort dom? Inte ett enda jävla piss. Trött på gå runt i stan och behöva vara rädd för folk ska slå mig. Var jag än går , är jag inte säker, och nu är jag inte ens säker på min träning och här hemma. Kan inte leva ett normalt liv när sånt här händer. Detta samhället är lika svart som en skorsten. Allt handlar om hat, våld , droger m.m. Försöka hålla mig till mitt "motto"  " Hur mycker ni än försöker, kommer ni aldrig lyckas med att trycka ner mig, jag står alltid på benen" försöker som sagt leva efter de. Men det är svårt, men gör vad jag kan för att lyckas.


Nog med det nu, blir nästan gråtfärdig när jag tänker på va jag har för liv. Idag ska man bara ta de lugnt med några vänner. Imorgon vet jag inte vad som händer, men ingen fest, ska spela match på söndag klockan 9:30.


Ha en trevlig kväll allihopa.( Kort inlägg idag, orkar inte skriva så mycket just nu) Ni får stå ut till söndag. Haj!

// Alexander Nerbring

Mitt ibland sorg och tårar...

Som rubriken lyder så får man väl gräva fram lite positiva saker i mitt liv mitt ibland sorg och tårar.
Har nu i några inlägg skrivit bara om sorgen i mitt liv. Efter många tankestunder har jag kommit fram till att,
mitt liv är inte så dåligt som jag får de till och verka.


Får väl först och främst ta upp det viktigaste.
Skolan. Det går frukstansvärt bra faktiskt. Är faktiskt lite imponerad av mig själv, att jag verkligen tar tag i skolan. Det känns sjukt bra, trodde aldrig jag skulle klara de, de har jag heller inte gjort, ÄN. Men som det känns just nu, så kommer jag klara det. Men man vet ju aldrig, vad som helst kan hända, men tar ett steg i taget, tar som sagt inte ut något i förväg.

Sen får jag även passa på att tacka mina underbara vänner som jag faktiskt har nu när jag tänker efter.
Dom ställer upp i vått och torrt. Robin, Hanna, Johan, Kim, Jessica, Patrik...Ja en del, det är riktiga vänner som visar att dom ställer upp alltid vad som än händer. Och dom ska veta att jag ställer upp för dom också, vad som än händer.
Och min bror såklart, han är nog den personen jag älskar mest i mitt liv, han är den personen jag kan snacka med om allting som händer, både positiva och negativa saker. Tack Martin.

Nu till bowlingen.

Kanske inte ska gnälla, men just nu går det inte bra, känns som jag tappat allting efter uppehållet, släpp, tempot , ja, tekniken över huvudtaget. Men antar att det kommer, de gäller bara att träna och stå i.
Har två matcher i helgen, en på söndan och en på måndan. Ska bli roligt att komma igång med seriespelet igen efter uppehållet. Ska göra mitt bästa.


Har väl inte så mycket att säga mer.

Nu får jag väl hoppas att allt skit vänder till den " bra " sidan. Men jag ska inte ta upp negativa saker nu, jag sa väl positiva saker nu, eller?

Ha de gött. Snart är det jul. *L*

// Alexander Nerbring.

Vart är dagens samhälle på väg?

Nu dom två senaste dagarna har jag inte inte sovit så mycket och i natt har jag inte sovit alls.
Och snart får ni reda på varför.

Jag mår inte så bra just nu. Jag har hela tiden ställt mig frågan " Vad gör jag för fel?" Än så länge har jag inte hittat de svaret jag är ute efter. Men är på god väg. Jag får bara massa problem hela tiden bakom min rygg. Jag går inte säker någonstans här i malmö. 

Inatt såg jag på en film. Den heter "Crossed Over" Faktiskt riktigt bra, rekomenderar er att se den. I alla fall...den handlade om att " Kan de onda bli goda?" Bullshit! till 99% i dagens samhälle så är det omöjligt. Jag har för många gånger, fått folk efter mig som ska slå mig, helt utan anledning. Vad är det för stil igentligen? Jag är riktigt jävla trött på detta samhället så det skriker om de.( Ursäkta jag svär). Varför kan jag inte leva ett normalt liv precis som alla andra och slippa vara rädd för att en massa idioter ska slå mig utan någon som helst anledning. Och inte nog med att det är folk som vill slå mig, dom kommer flera mot en.

Jag ber till gud att nån ska stoppa detta helvete och låta mig leva ett normalt liv slippa vara rädd var jag än går.
Här om dan, såg jag en kille, blev nerslagen mitt framför ögonen på mig, dom var 4-5 st mot han försvarslösa grabben, som inte gjort dom något. Jag tålde inte och stå där och kolla på, men jag kunde inget göra...har varit med om samma sak. Två gånger till och med. Jag är trött på detta. Varför slå nån som inte har gjort en ett skit? Varför slå nån överhuvud taget? Man vinner inte respekt för man kommer flera mot en, eller slåss...det är inte respekt. Respekt är , när folk accepterar folken som dom är, och låter dom leva sitt liv. Det är respekt...Jag ställer mig frågan: Vart är vårt samhälle på väg någonstans? Vi lever i en värld full av massa idioter.

Jag hoppas att ALLA läser detta ordentligt och förstår att vi inte kan fortsätta så här.

Jag är på gränsen att bryta ihop helt och hållet.  Jag acceterar inte sånt här längre. Detta måste få ett slut och det omedelbart.

Tyck vad ni vill om mig nu,för nu vet ni iaf vad jag tycker om dagens läge.

// Alexander Nerbring.


Över 40 timmar utan sömn...

Inte för att jag är trött, men jag känner att jag inte kan koncentrera mig till 100%. Det började med att jag vaknade på fredagen klockan 11 typ. Stack upp till datorn, sen satt jag här tills min träning...Sen efter de stack jag hem duschade och sånt och sen stack hem till brossan...

Väl hemma hos min bror så satt vi och tog några öl och snackade och lirade PES. Och med massa olika "debatter"
så blev det väl lite för sent...kom därifrån klockan 4 på morgonen och kom hem till min mormor vid sju och skulle dra till hallen vid halv 8... Kände redan då att jag inte kommer orka spela bowling hela jävla dagen uppe i ängelholm...Sådan blev också fallet, men det var inte på grund av att jag inte orkade...det var att min tumme fucka sig. Har skit ont så det blir ingen bowling för mig på MINST en månad...på sätt och vis är det skönt...men missar ju minst två matchomgångar...så de känns ju...


Just nu sitter jag här och segar vid datorn och tar de lugnt...ska snart sticka ut och ta en promenad...antagligen inte lång eftersom jag ska gå och lägga mig relativt tidigt idag...En sak är säker, det är att jag INTE ska dricka idag...



Ciao! nu orkar jag inte använda min hjärna för att skriva här...Ha de gött allihopa....// Alexander Nerbring.



RSS 2.0