Derbyfeber, Guldfeber och valfeber!

Som ni alla vet, hoppas jag...Så var det derby igår MFF mot lillebror Helsingborg. Och det blev exakt den matchen som jag hoppades på. Tufft, fult spel då och då och mycket kamp. Det visades mycket glöd från dom unga i MFF. Och äntligen, äntligen, fick Marcus Lantz smaka på sin egen medicin när Wilton kom med en ful tackling...Han som är känd för att spela fult. Lika gott åt honom enligt mig.

Matchen slutade som jag hoppades på, 2 - 0 till Malmö. Och kunde blivit mer, då MFF skulle haft minst 2 straffar.Och HIF skulle faktiskt också ha en. Men men, domaren hade nog värmt upp med whiskey. Men läste i tidningen idag, Mattias Lindström i HIF var så kaxig inför derbyt, och kom med uttalandet" Grattis Malmö till andra platsen i allsvenskan" Det fick han nog äta upp idag...Inte är serien avgjord än, 7 omgångar är kvar och 21 poäng att slåss om. Men, alla måste hålla med mig, det är fördel Malmö. 4 hemma matcher och 3 borta och tvärtom för HIF, vi har bättre målskillnad än HIF, alltså råd att förlora EN match, vilket HIF i teorin inte har.

Sen kan jag inte sluta glädjas åt dem ungas framfart. Molins som krigade som f*n i anfallet, Dardan som avgjorde derbyt, och notera att han bara är 18 år! Ivo Pekalski! Vilken kille! Han var nog överallt på planen igår! Det luktar guld i Malmö stad just nu. Säger bara...Ingen himmel är så blå som min!

3 dagar kvar till val. Hoppas nu att alla som får rösta, tar chansen och påverka landet. Håller tyst om vad jag ska rösta på här på nätet. Men kan ju säga att det INTE blir moderaterna. Det får vara slut nu med att ta från dom fattiga och ge till dom rika...Minns ej om det var miljöpartiet eller centern som ville ta bort A - kassa , vad är det för poäng med det? Hur ska dom arbetslösa klara sig? Nej, det blir ett svårt val för mig , vad jag ska rösta på.


RSS 2.0